Heeft u problemen met de ABS van uw Opel Corsa?

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Bij ABS-pomp van de Opel Corsa valt vaak op een bepaalde manier uit. U merkt misschien dat het voertuig bij het remmen naar rechts trekt. Dit komt door het volledig ontbreken van remkracht op de linker remklauw voor. Het kan gevaarlijk zijn tijdens een noodstop. Bij het diagnosticeren van het probleem merkte u dat er geen remvloeistof in de remklauw aan de linkerkant komt, dus het is ook niet mogelijk om de linker voorrem te ontluchten. Dit is een veelvoorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door een interne storing van de ABS-pomp, dus spoelen of ontluchten lost het probleem niet op.

Wat doet de ABS van mijn Opel Corsa?

Het antiblokkeersysteem, of ABS, van uw Opel Corsa zorgt ervoor dat u een betere noodstop maakt. Zonder ABS wordt de wagen onbestuurbaar bij het maken van een noodstop omdat de wielen blokkeren. ABS maakt uw Opel Corsa dus een stuk veiliger. Echterzoals met alle onderdelen in uw auto kunnen hier defecten in komen. De ABS-pomp van uw motor kan bijvoorbeeld stuk zijn. Indien nodig repareren wij deze ABS-pomp voor u.  Laat de ervaren monteurs van ABS-Stuurapparaten uit Beverwijk naar uw wagen kijken. Wij lossen de problemen aan uw auto op zodat u weer veilig de weg op kunt/

Heeft u een reparatie nodig?

Kom naar de experts voor de ABS van je Opel Corsa

Heeft u een storing aan het ABS-systeem van uw wagen? Wacht niet langer. De vakmannen van ABS-Stuurapparaten uit Beverwijk staan klaar om u te helpen met uw wagen. Ook wanneer u geen remdruk hebt met uw Opel Corsa helpen wij u graag. Bel naar +31 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@abstuurapparaten.nl voor meer informatie over onze diensten.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?