De achterrem van uw motor blijft hangen

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Blijft de achterrem van uw motor hangen? Dan is het niet veilig om door te blijven rijden. U kunt de reden waarschijnlijk zoeken in de ABS-pomp.Breng uw onderdeel naar de ervaren revisie specialist van ABS-Stuurapparaten in Beverwijk en zij lossen het probleem voor u op. Zo kunt u weer met vertrouwen in uw motor de weg op en voorkomt u grotere schade of zelfs ongelukken.

Rijd niet verder als de achterrem van uw motor blijft hangen

Bij ABS-Stuurapparaten zijn we experts in het oplossen van remproblemen. Blijft uw remklauw hangen? Wij lossen het op. Blokkeert de rem van uw Ford Focus? Geen probleem. Wij lossen niet alleen problemen aan de remmen op van auto’s, zoals remproblemen aan de Opel Corsa, maar bij ons bent u ook in goede handen voor onderhoud aan uw motor. Omdat u op de motor kwetsbaarder bent dan in een auto is het zelfs nóg belangrijker om ons bedrijf te bezoeken wanneer uw achterrem blijft hangen.

Heeft u een reparatie nodig?

Breng je motor naar onze garage

Als de achterrem van uw motor blijft hangen is het verstandig om ABS-pomp zo snel mogelijk naar ABS-Stuurapparaten in Beverwijk te brengen voor revisie en reparatie. Plan een afspraak met onze specialist in. Dit doet u door te bellen naar +31 687 120 809 of door een e-mail te sturen naar info@abstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?