DQ200 Revisie

✓ 2 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ DSG-revisie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw TCU van DQ200 revisie? Dan hoeft u niet verder te zoeken. ABS-Stuurapparaten, gevestigd in Beverwijk, is dé specialist die u nodig heeft. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van auto-elektronica zijn wij uw aangewezen partner voor deze specialistische klus.

Waarom kiezen voor een DQ200 revisie?

De DQ200, een van de bekendste DSG-transmissies, kan na verloop van tijd bepaalde problemen vertonen die revisie noodzakelijk maken. Een revisie van een DQ200 is dan ook vaak een keuze gebaseerd op behoud van kwaliteit en prestatie.

Heeft u problemen met uw TCU DSG DQ200? Wacht niet langer en ga zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde garage of dealer en lees de foutcodes.

Wanneer uw TCU DSG DQ200 beschadigd is, krijgt u doorgaans één van de onderstaande foutcodes te zien:

  • VAG 10902 Hydraulic pump
  • VAG 10785 Transmission Fluid Pressure Sensor
  • P17BF Hydraulic pump system overload protection
  • P189C Function Restriction due to Insufficient Pressure build up
  • P1895 Function restriction due to pressure drop
  • P0841 Transmission fluid pressure sensor / switch 1

Als we het hebben over het repareren van een DSG Transmissie, is het goed om te weten dat er ook andere transmissies zijn. Denk hierbij aan de DQ500 en DQ381. DSG transmissie DQ500 een robuustere variant die uitblinkt in krachtige motoren (Bijvoorbeeld bij VW Transporter 2.0 TDI) zorgt voor optimale krachtoverdracht of Transmissie DSG DQ381 gemonteerd bijvoorbeeld in VW Tiguan 1.4 TSI die hun eigen specifieke aanpak vereisen. Naast revisies zijn wij ook bekend met TCU klonen, een proces dat essentieel kan zijn wanneer u overstapt naar een andere transmissie of wanneer reparatie niet mogelijk is.

Heeft u een reparatie nodig?

Plan nu uw afspraak in

Het inplannen van een afspraak voor uw DQ200 revisie is eenvoudig en snel geregeld. Zorg dat uw auto-onderdeel de aandacht krijgt die het verdient en waarborg de kwaliteit van uw DSG-transmissie. Bent u op zoek naar een passende reparatie en vraagt ​​u zich af of wij uw onderdeel kunnen repareren? Bekijk dan zeker ons uitgebreide assortiment om de beste keuzes te maken. Als specialist op het gebied van auto-elektronica bieden wij particulieren en bedrijven passende reparaties aan.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?