Easytronic Opel revisie

✓ 2  jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ Snelle reparatie

Heeft u problemen met de Easytronic transmissie van uw Opel en wilt u hiervoor graag een revisie? Dan bent u bij ABS-Stuurapparaten bij de reparatiespecialist. Bij ons bedrijf in Beverwijk worden er regelmatig reparatiewerkzaamheden aan de transmissie van auto’s van Opel uitgevoerd. Zo ontvangt u van ons een eerlijke en kosteneffectieve oplossing.

Easytronic Opel transmissie problemen: revisie en mogelijke oorzaken

De regelmodule van de Opel Easytronic geeft veelal foutmeldingen en is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van de benodigde revisie. Geeft de Easytronic een foutmelding, dan is dat veelal te zien door ‘F’-icoon op het dashboard. Dit is foutcode P1607 (Clutch actuator malfunction). Daarnaast start uw auto met deze fout soms ook niet. Onze monteurs repareren de koppelingsactuator gemakkelijk, waardoor het probleem verholpen is. Een nieuwe transmissie lost het probleem op. Wanneer uw koppelingsactuator door ons gerepareerd wordt, ontvangt u twee jaar garantie op een terugkerend defect. Naast revisie van de Opel Easytronic biedt onze garage ook hulp bij transmissiestoringen bij auto’s van Mercedes. Ook laat u bij ons al uw ABS-pomp stuurapparaten reviseren.

Heeft u een reparatie nodig?

Easytronic Opel

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u een revisie van uw Opel Easytronic transmissie bij ons inplannen? Of wellicht wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 687 120 809 of per e-mail op info@absstuurapparaten.nl. Maak nu een afspraak!

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?