Gereviseerde Bosch ABS-pomp

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-reconstructie

Kies voor een gereviseerde Bosch ABS-pomp van ABS-Stuurapparaten in Beverwijk. Onze monteurs kunnen uw Bosch ABS-pomp gemakkelijk voor u reviseren als deze defect is. Dit is een uitermate geschikt alternatief voor een nieuwe ABS-pomp en scheelt veel geld. Zo kunt u voordelig weer de weg op.

Kies voor een voordelige gereviseerde Bosch ABS-pomp

Heeft u momenteel problemen met de huidige ABS pomp van uw auto? Ons aanbod aan diensten bestaat uit diverse revisiewerkzaamheden. Tevens bieden wij een heel assortiment aan met diverse auto-onderdelen. Een gereviseerde Bosch ABS-pomp is net zo goed als een nieuwe pomp, maar een stuk voordeliger. Zo kunt u slim en kostenbesparend bij ons ABS-pomp laten repareren. Op gereviseerde pompen ontvangt u meestal twee jaar garantie. Is uw geviseerde Bosch ABS-pomp naar wens, maar heeft uw garage meerdere problemen aan de elektronica van uw auto vastgesteld? Bij ABS-Stuurapparaten kunt u ook terecht voor diverse herstelwerkzaamheden van de kilometerteller of een transmissiestoring. Daarnaast repareren wij diverse elektronica voor u.

Heeft u een nieuwe ABS pomp nodig?

Easytronic Opel

Laat uw pomp voordelig vervangen

Moet u de ABS-pomp van uw auto laten vervangen? Kies dan voor een auto-elektronicaspecialist en u ontvangt voordat u het weet uw gereviseerde Bosch ABS-pomp terug. Onze monteurs kunnen veelal snel aan de slag met uw reparatie. Wilt u een afspraak inplannen of heeft u aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 687 120 809 of vul ons contactformulier in.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?