alfa-romeo

ABS-Stuurapparaten repareert Alfa Romeo ABS-pompen. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID ALFA ROMEO

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Alfa Romeo beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Het vervangen van dit onderdeel is zeer prijzig, wilt u op deze kosten besparen? Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. De ABS-reparatie wordt uitgevoerd in onze werkplaats, waar ons team van ervaren specialisten beschikt over state-of-the-art apparatuur. Hiermee worden alle werkzaamheden met uiterste precisie en nauwkeurigheid uitgevoerd.

Tijd is geld. Daarom garanderen wij dat uw beschadigde ABS-pomp binnen de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd. Bent u geïnteresseerd in het repareren van dit onderdeel? Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier op naar ABS-Stuurapparaten, of breng het bij ons langs. Ook spoedreparaties zijn mogelijk, vergeet hiervoor niet om van tevoren even contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat het apparaat onmiddellijk gerepareerd wordt terwijl u wacht.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.