audi-mm

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Audi. We repareren Audi ABS-pompen en Audi Multitronic-versnellingsbaken. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID AUDI

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Audi beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.

Tijd is alles. Daarom zorgen wij ervoor dat uw beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd. Ons team van ervaren specialisten beschikt over state-of-the-art apparatuur waarmee alle werkzaamheden met uiterste precisie en nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Wilt u de ABS-pomp van uw Audi laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Reparatie TRANSMISSION CONTROL MODULE TEMIC AUDI

Als u denkt dat u een nieuwe automatische transmissie nodig heeft, neem dan eerst eens contact op met ABS-Stuurapparaten. Wanneer u toe kunt met een revisie of reparatie, bent u aanzienlijk voordeliger uit! Revisie en reparatie van de automatische transmissiecontrole is – ondanks de enorme technologische vooruitgang – een relatief goedkoop alternatief vergeleken met het aanschaffen van een nieuw exemplaar.

Audi-modellen die geproduceerd zijn tussen 2000 en 2015 hebben vaak problemen met de automatische transmissie. De Multitronic-versnellingsbak die in deze modellen zit, is namelijk zeer gevoelig voor storingen.
Heeft u een Audi met DSG DQ250 transmissie,  TEMIC HYTRONIC V30 / VL300 of Multitronic Vl380 VL381 transmissieregelaar en werkt deze transmissieregelaar niet naar behoren? Neem dan contact met ons op. We bespreken de details van de reparatie en u ontvangt een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u de TCU demonteren en naar ons opsturen of bij ons langsbrengen. We sturen uw gerepareerde TCU binnen 48 uur na ontvangst retour.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.