bmw

ABS-Stuurapparaten repareert ABS-pompen (ATE merk) BMW Motoren vanaf 2006 bj. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug binnen 48 uur nadat we het apparaat hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID BMW MOTOREN

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan ABS-pompen uit te voeren.

Heeft u een BMW Motor  geproduceerd na 2006 met ABS problemen – en de ABS-pomp heeft een defecte ABS-pompmotor? Neem dan contact op met onze specialisten. We zorgen ervoor dat de beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd. Ons team van ervaren specialisten voert alle werkzaamheden uit met de hoogste precisie en nauwkeurigheid.

Wilt u de ABS-pomp van uw BMW Motor laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.