bmw

ABS-Stuurapparaten repareert BMW ABS-pompen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug binnen 48 uur nadat we het apparaat hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID BMW

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pommpen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan ABS-pompen uit te voeren. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp BMW te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.

Heeft u een BMW en kampt u met het probleem met een defecte pompmotor (foutcode: 5DF0, 5DF1, 24048, 24049), problemen met een defecte druksensor (foutcode: 5E20, 24096, 5E24) of kunt u niet communiceren met ABS-unit? Neem dan contact op met onze specialisten.

We zorgen altijd voor dat de defecte ABS-pomp zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Ons team van ervaren specialisten beschikt over de modernste apparatuur, waarmee alle werkzaamheden met uiterste precisie en nauwkeurigheid worden uitgevoerd.

Wilt u de ABS-pomp van uw BMW laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.