Daihatsu

ABS-Stuurapparaten repareert DAIHATSU ABS-pompen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug binnen 48 uur nadat we het apparaat hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID DAIHATSU

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan ABS-pompen uit te voeren.
De meest voorkomende problemen bij ABS pompen DAIHATSU – Remdruksensor defect (foutcode C1246). Naast dit ook een defecte ABS-pompmotor (foutcode C2402). Wij repareren ABS-pompen efficiënt tegen lage kosten. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw DAIHATSU laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.