ford

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Ford. We repareren Ford ABS-pompen en Ford Versnellingsbak Transmissie Durashift. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – Regeleenheid Ford

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Ford beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.
De meest voorkomende problemen bij ABS Ford: een defecte ABS-pompmotor (foutcode C0020) of een defecte remdruksensor (foutcode C1288) of geen oliedruk naar een of meerdere wielen. Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw Ford laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Reparatie Transmissie Durashift Ford

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan uiteenlopende versnellingsbakken uit te voeren. De specialisten van ABS-Stuurapparaten repareren de meest voorkomende schades in een handomdraai.

De Durashift Ford bestaat uit 2 onderdelen: de TCU/koppelingsactuator en de schakelmotoren. De Durashift transmissie kent verschillende problemen. De meest voorkomende zijn: koppelingsactuator defect (foutcode P0810 – Koppelingsactuator functionering storing) en/of schakelmotor defect (foutcode P0919 – Gear Shift Position Control Error).

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw versnellingsbak door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u de Durashift van uw Ford laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Reparatie Dashboard Ford

Wij repareren ook instrumentenpanelen van Ford Focus Kuga C-Max en Galaxy.

Klachten kunnen zijn: Auto start niet meer, Startonderbreker problemen, Onder het rijden valt het vermogen weg, CAN-BUS storingen

Foutcodes: U0001, U0140, U1900, U2510, CAN-Bus storingen, Tellers vallen ook soms uit