honda-logo-v

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Honda. We repareren Honda ABS-pompen en Honda Transmission Control Module I-Shift versnellingsbaken. Wij repareren meestal uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID HONDA

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Honda beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Honda te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.
De meest voorkomende problemen bij ABS Honda: geen oliedruk naar een of meerdere wielen of een defecte ABS-pompmotor (foutcode: 51-01, 51-1, 52-01, 52-1, 53-01, 53-1, 54-01, 54-1) of een defecte remdruksensor (foutcode: 66-01) . Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw Honda laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Accord

Bj. 2004-2009...

Accord

Bj. 2009-2014...

CR-Z

Bj. 2009-2014...

CRV

Bj. 2004-2009...

CRV

Bj. 2009-2014...

Jazz

Bj. 2002-2009...

Reparatie TRANSMISSION CONTROL MODULE I-SHIFT HONDA

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan uiteenlopende versnellingsbakken uit te voeren. De specialisten van ABS-Stuurapparaten repareren de meest voorkomende schades in een handomdraai. De meest voorkomende problemen bij TCU Honda: koppelingsactuator defect (foutcode P0810) en/of schakelmotor defect.
Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw versnellingsbak door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u defecte I-Shift Honda laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Civic

Bj. 2006-2012...

Jazz

Bj. 2008-2015...