opel

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Opel. We repareren Opel ABS-pompen en Opel Versnellingsbak Transmission Control Module Easytronic. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID OPEL

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Opel beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Opel te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.
De meest voorkomende problemen bij ABS Opel: geen oliedruk naar een of meerdere wielen, lekkage, lucht in het remsysteem of een defecte ABS-pompmotor. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw Opel laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Reparatie TRANSMISSIE EASYTRONIC OPEL

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan uiteenlopende versnellingsbakken uit te voeren. De specialisten van ABS-Stuurapparaten repareren de meest voorkomende schades in een handomdraai.

De Easytronic Opel bestaat uit 2 onderdelen: de TCU/koppelingsactuator en de schakelmotoren. De Easytronic transmissie kent verschillende problemen. De meest voorkomende zijn: koppelingsactuator defect (foutcode P1607 / P1700 / P1609 / P1735) en/of schakelmotor defect (foutcode P1725 / P1726 / P1728 / P1730).

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw versnellingsbak door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.