opel

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Opel. We repareren Opel ABS-pompen en Opel Versnellingsbak Transmission Control Module Easytronic. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID OPEL

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Opel beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Opel te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.
De meest voorkomende problemen bij ABS Opel: geen oliedruk naar een of meerdere wielen, lekkage, lucht in het remsysteem of een defecte ABS-pompmotor. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw Opel laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Agila

Bj. 2000-2010...

Antara

Bj. 2006-2013...

Corsa

Bj. 2005-2014...

GT

Bj. 2006-2009...

Movano

Bj. 2010-2016...

Omega

Bj. 1997-2002...

Reparatie TRANSMISSION CONTROL MODULE EASYTRONIC OPEL

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan uiteenlopende versnellingsbakken uit te voeren. De specialisten van ABS-Stuurapparaten repareren de meestvoorkomende schades in een handomdraai. De meest voorkomende problemen bij TCU Easytronic Opel: koppelingsactuator defect (foutcode P1607) en/of schakelmotor defect (foutcode P0810).
Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw versnellingsbak door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Astra

Bj. 1999-2015...

Combo

Bj. 2001-2011...

Corsa

Bj. 2000-2015...

Signum

Bj. 2003-2008...

Tigra

Bj. 2000-2009...

Zafira

Bj. 2005-2011...