renault

ABS-Stuurapparaten repareert Renault ABS-pompen. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID RENAULT

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Renault beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.

Heeft u een Renault en kwam u met het probleem met een defecte ABS -pompmotor (foutcode o.a.: C0020, DF010) of een defecte remdruksensor (foutcode: DF088)? Neem dan contact op met onze specialisten. We zorgen ervoor dat uw beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd.

Wilt u de ABS-pomp van uw Renault laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Reparatie DISPLAY RENAULT

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan Renault display (desktop/ instrumentenpaneel) uit te voeren. De specialisten van ABS-Stuurapparaten repareren de meest voorkomende schades in een handomdraai.
Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw display door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.