volkswagen

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van VW. We repareren VW ABS-pompen en VW Multitronic-versnellingsbaken. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID VW

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw VW beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. We zorgen dat uw beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd. Ons team van ervaren specialisten beschikt over state-of-the-art apparatuur waarmee alle werkzaamheden met uiterste precisie en nauwkeurigheid worden uitgevoerd.
De meest voorkomende problemen bij ABS-pomp VW: geen oliedruk naar een of meerdere wielen of een defecte remdruksensor (foutcode: 01435 G201, 059B), defecte pompmotor (foutcode: 01276, 04FC). Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module.

Wilt u de ABS-pomp van uw VW laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande knoppen komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.