De rem blokkeert van uw Ford Fiesta

✓ Tot 2 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Als de rem blokkeert van uw Ford Fiesta laat u dit natuurlijk oplossen door ervaren monteurs. Door uw Ford Fiesta naar ABS-Stuurapparaten in Beverwijk te brengen, kunt u uw remproblemen laten oplossen. Voorkom ongelukken en schade aan de auto en rijd niet langer door met onbetrouwbare remmen. Wij verhelpen uw probleem.

Bezoek onze garage als de rem blokkeert van uw Ford Fiesta

Bij ABS-Stuurapparaten bent u in goede handen voor onderhoud aan uw Ford Fiesta. Als de rem van uw Ford blokkeert verhelpen wij dit probleem. Dit kan komen doordat de remklauw blijft hangen. Hierdoor zit de rem van uw Ford vast. Bij onze garage hebben onze monteurs veel ervaring met het werken aan Ford-wagens, waardoor wij uw probleem voor u kunnen oplossen. Wij staan klaar om u te helpen met al uw autoproblemen, ook voor merken als Audi, VW, BMW, Mercedes en Opel.

Heeft u een reparatie nodig?

Laat onze monteurs uw remproblemen oplossen

Rijd niet langer door wanneer de rem van uw Ford Fiesta blokkeert. Schakel onze monteurs in om uw auto te repareren. Dan kunt u weer veilig de weg op. Bel voor een afspraak met onze garage naar +31 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@abstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?