ALFA ROMEO ABS

Reparatie ABS pomp Alfa Romeo 145

Bj. 1994-2001

Reparatie ABS pomp Alfa Romeo 145 1994-2001

ABS-pomp merk Bosch is vaak terug te vinden in Alfa Romeo. Het komt regelmatig voor dat deze ABS modules falen. Door uitval van interne componenten zal het ABS-waarschuwingslampje continu branden en worden foutcodes opgeslagen voor de wielsnelheidssensor. Wanneer de fout niet tijdig wordt opgemerkt, en de interne fout voortduurt, zullen er problemen optreden bij de communicatie met het apparaat via diagnoseapparatuur.

REPARATIE:
PRIJS : €199.00 €150.00 incl. BTW
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1 tot 2 werkdagen
SPOEDREPARATIE binnen 2 uur

Bent u geïnteresseerd in het repareren van uw ABS-pomp Alfa Romeo? U bent welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur het apparaat, samen met het ingevulde Reparatieformulier, op naar onze werkplaats of breng het onderdeel bij ons langs.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Staat er op deze site geen informatie over het specifieke defect van uw auto-elektronica, neem dan contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. De kans is groot dat we u toch van dienst kunnen zijn.

Fouten:

  • Geen communicatie met de ECU mogelijk
  • Foutcodes met betrekking tot de ABS-pompmotor- stuur ook het hydraulischeblok en pompmotor
  • andere fouten op aanvraag

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Stuur alleen de elektronica (ECU) op voor reparatie. Het hydraulische kleppenblok hebben we niet nodig.
Foutcodes met betrekking tot de ABS-pompmotor – stuur de ECU samen met het hydraulischeblok en pompmotor.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.