AUDI ABS

Reparatie ABS pomp Audi A3

Bj. 2008-2011

Reparatie ABS pomp AUDI A3 2008-2011

ABS-pomp storing  Audi A3 geproduceerd tussen 2008 en 2011, zorgt ervoor dat het ABS-waarschuwingslampje blijft branden. Bij het scannen met diagnosetools worden fouten vaak geregistreerd, waaronder 01130 – Signaal onlogisch sporadisch, 16352 -Storing elektrisch (stuurapparaat) 014 Storing sporadisch. Ook de pompmotor van ABS pomp kan defect raken. Een defecte pompmotor genereert bij het uitlezen van de ECU volgende foutcodes: 01276 of 04FC. We bieden een test- en herstelservice, compleet met een 2 jaar garantie. 

REPARATIE:
PRIJS : Op aanvraag
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1 tot 3 werkdagen
SPOEDREPARATIE binnen 2 uur

Wilt u de ABS-pomp van uw Audi A3 laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. Wij herstellen de meeste apparaten op de dag van binnenkomst. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een SPOEDREPARATIE. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Staat er op deze site geen informatie over het specifieke defect van uw auto-elektronica, neem dan contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Fouten:

  • 01276 Hydraulische ABS-pomp (V64)
  • 04FC ABS-pompmotor / hydraulische pomp
  • 01130 Signaal onlogisch sporadisch
  • 046A Onbehoorlijk signaal sporadisch
  • 16352 Storing elektrisch (stuurapparaat) 014 Storing sporadisch

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Om het apparaat te controleren en te repareren hebben we de complete ABS-pomp nodig inclusief het hydraulische kleppenblok.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.