AUDI ABS

Reparatie ABS pomp Audi A6

Bj. 2004-2010

Reparatie ABS pomp AUDI A6 2004-2010

Als het ABS- en ESP-lampje constant blijven branden en fouten met betrekking tot de druksensor zij opgeslagen, dit kan betekenen dat de Bosch 8.0 ESP ABS-pomp moet gerepareerd worden.

Bij de ABS pompen merk Bosch gemonteerd bij Audi A6 C6 fouten met betrekking tot deze druksensor komen relatief vaak voor. Bij het scannen met diagnostische hulpmiddelen, ziet u de meest voorkomende foutcodes: 01435 G201 – remdruksensor 1 onaannemelijk signaal, 01420 Hogedrukschakelklep 1 voor regeling van de voertuigdynamiek, 01421 Hogedrukschakelklep 1 voor regeling van de voertuigdynamiek en 01418 Hogedrukschakelklep 1 voor regeling van de voertuigdynamiek N225.

REPARATIE:
PRIJS : € 249 incl. BTW
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1 tot 2 werkdagen
SPOEDREPARATIE binnen 2 uur

Wilt u de ABS-pomp van uw Audi A6 C6 laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. Wij herstellen de apparaten op de dag van binnenkomst. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een SPOEDREPARATIE. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Staat er op deze site geen informatie over het specifieke defect van uw auto-elektronica, neem dan contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Fouten:

  • 01435-G201 – Remdruksensor defect
  • 059B – Remdruksensor defect
  • 01420 – Hogedrukschakelklep 1 voor regeling van de voertuigdynamiek
  • 01421 – Hogedrukschakelklep 1 voor regeling van de voertuigdynamiek
  • 01418 – Hogedrukschakelklep 1 voor regeling van de voertuigdynamiek N225
  • 01419 – Hogedrukschakelklep 2 voor rijdynamiekregeling N226
  • 058A – schakelklep
  • 01435 – Brake Pressure Sensor 1 (G201): Implausible Signal 008 – Implausible Signal
  • 01420 – Driving Dynamics Regulation High Pressure Switch Valve 1 N227 – Intermittent
  • 01418 – Driving Dynamics Regulation Switch Valve 1 N225 – Intermittent

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Om het apparaat te controleren en te repareren hebben we de complete ABS-pomp nodig inclusief het hydraulische kleppenblok.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.