BMW MOTOREN

Reparatie ABS pomp BMW K1300R

– vanaf 2006 –

Reparatie ABS pomp BMW K1300R vanaf 2006

ABS-storingen op motorfiets BMW K1300-serie verhinderen de volledige werking van het noodremsysteem. Het ABS-waarschuwingslampje gaat branden en bij het scannen met diagnosetools zijn er veel voorkomende foutcodes te vinden: o.a.: 5DF0 (C1DF0) – Hydraulische eenheid: pompmotor en 5DF1(C1DF0) Hydraulische eenheid: ‘Pump Motor Connector Faulty’.

Wacht niet langer – we kunnen een defecte ABS-pomp binnen 1 dag volledig testen en reviseren en doordat vermijdt u veel gevaarlijke situaties.

REPARATIE:
PRIJS : € 249 incl. BTW
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1 tot 2 werkdagen
SPOEDREPARATIE binnen 2 uur

Wilt u de ABS pomp (ATE merk) van uw BMW K1300 R vanaf 2006 laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. Wij herstellen de meeste apparaten op de dag van binnenkomst. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een SPOEDREPARATIE. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Staat er op deze site geen informatie over het specifieke defect van uw auto-elektronica, neem dan contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Fouten:

  • C1DF1 Contact storing pompmotor
  • C1DF0 Power pump motor
  • 5DF0 Pompmotor: Spanningsvoorziening pompunit
  • 5DF1 Pompmotor: Spanningsvoorziening pompunit
  • 5DF4 ABS: Voedingsspanning
  • 24042 Sys voltage pwr supply
  • 24048 Interruption/ short circuit
  • 24049 Resistance elec circuit, v/a/ohm fault ABS hydraulic
  • 24052 Electrical circuit voltage too low
  • 24055 System voltage power supply

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Stuur de complete ABS-unit (ECU, hydroblok, pompmotor) op voor reparatie.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.