OPEL ABS

Heeft u problemen met de ABS van uw Opel Corsa?

Bj. 2005-2014

Bij ABS-pomp van de Opel Corsa valt vaak op een bepaalde manier uit. U merkt misschien dat het voertuig bij het remmen naar rechts trekt. Dit komt door het volledig ontbreken van remkracht op de linker remklauw voor. Het kan gevaarlijk zijn tijdens een noodstop. Bij het diagnosticeren van het probleem merkte u dat er geen remvloeistof in de remklauw aan de linkerkant komt, dus het is ook niet mogelijk om de linker voorrem te ontluchten. Dit is een veelvoorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door een interne storing van de ABS-pomp, dus spoelen of ontluchten lost het probleem niet op. ABS-Stuurapparaten in Beverwijk heeft een reparatiemethode ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw pomp weer volledig operationeel en efficiënt werkt.

REPARATIE:
PRIJS :   €225.00 – €249.00 incl. BTW
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1 werkdag
SPOEDREPARATIE binnen 1 uur

Wat doet de ABS van mijn Opel Corsa?

Het antiblokkeersysteem, of ABS, van uw Opel Corsa zorgt ervoor dat u een betere noodstop maakt. Zonder ABS wordt de wagen onbestuurbaar bij het maken van een noodstop omdat de wielen blokkeren. ABS maakt uw Opel Corsa dus een stuk veiliger. Echter, zoals met alle onderdelen in uw auto kunnen hier defecten in voorkomen. De ABS-pomp van uw motor kan bijvoorbeeld stuk zijn. Indien nodig reviseren wij deze ABS-pomp voor u. Wij lossen de problemen aan uw auto op zodat u weer veilig de weg op kunt.

De ABS van uw Opel Corsa laten repareren

Wilt u de ABS van uw Opel Corsa D laten repareren, dan bent u welkom bij ons als auto-elektronicaspecialist. Stuur het apparaat samen met het ingevulde reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. Onze vakmensen herstellen de apparaten op de dag van binnenkomst. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen. We kunnen ook volledig gereviseerde vervangingseenheden direct uit voorraad leveren, indien deze voorradig zijn. Beide bovenstaande opties worden standaard geleverd met onze garantie van twee jaar.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Schakel een specialist in

Heeft u een storing aan het ABS-systeem van uw wagen? Wacht niet langer en schakel onze vakmensen in. Zij helpen u graag bij het repareren van de ABS van uw Opel Corsa. Ook wanneer u geen remdruk hebt helpen wij u graag. Bel naar +31 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@abstuurapparaten.nl voor meer informatie over onze diensten.

Fouten:

  • Foutcode kleprelais opgeslagen
  • Pompmotor werkt permanent
  • Geen oliedruk naar een of meerdere wielen
  • Rempedaal zakt weg
  • Lucht in het remsysteem
  • andere fouten op aanvraag

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Om het apparaat te controleren en te repareren hebben we de complete ABS-pomp nodig inclusief het hydraulische kleppenblok.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.