RENAULT ABS

Reparatie ABS pomp Renault Trafic

Bj. 2006-2014

Reparatie ABS pomp Renault Trafic 2006-2014

Defecte ABS-pomp voor Renault Trafic, bouwjaren tussen 2009 en 2014, zorgt ervoor dat er lucht in remststeem komt.

Bij het diagnosticeren van het probleem merkte u dat er geen remvloeistof in de remklauw aan de een kant komt, dus het is ook niet mogelijk om deze kant te ontluchten. Dit is een veelvoorkomend probleem dat wordt veroorzaakt door een interne storing van de ABS-pomp.

We hebben een reparatiemethode ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw pomp weer volledig operationeel en efficiënt werkt.

REPARATIE:
PRIJS : €249.00 €199.00 incl. BTW
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1 tot 2 werkdagen

Wilt u de ABS pomp van uw Renault Trafic laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Staat er op deze site geen informatie over het specifieke defect van uw auto-elektronica, neem dan contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Fouten:

  • Foutcodes DF017 / 50C3 / C10C3
  • Pompmotor werkt permanent
  • Geen oliedruk naar een of meerdere wielen
  • Lucht in het remsysteem
  • andere fouten op aanvraag

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Stuur de complete ABS-unit (ECU, hydroblok, pompmotor) op voor reparatie.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.