VW ABS

Reparatie ABS pomp Volkswagen Touran

Bj. 2008-2010

Reparatie ABS pomp Volkswagen Touran 2008-2010

De ABS-module van een Volkswagen Touran gebouwd tussen 2008 en 2010 valt vaak uit. Bij een storing gaan de ABS-waarschuwingslampjes branden. Bij het lezen van de code met diagnoseapparatuur kunt u de huidige foutcodes vinden: 01130 – ABS-werking: onverwacht signaal, 16352 – Regelmodule – Elektrische fout – 014.  Ook soms de pompmotor kan defect raken – foutcodes: 01276 of 04FC.

REPARATIE:
PRIJS : Op aanvraag
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1 tot 3 werkdagen
SPOEDREPARATIE binnen 2 uur

Wilt u de ABS-pomp van uw Volkswagen Touran laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. Wij herstellen de meeste apparaten op de dag van binnenkomst. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een SPOEDREPARATIE. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Staat er op deze site geen informatie over het specifieke defect van uw auto-elektronica, neem dan contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Fouten:

  • 01276 Hydraulische ABS-pomp (V64) / Hydraulikpumpe ABS (V64) / ABS Hydraulic Pump (V64)
  • 04FC ABS-pompmotor /Hydraulische pomp
  • 01130 Signaal onlogisch sporadisch
  • 046A Onbehoorlijk signaal sporadisch
  • 16352 Storing elektrisch (stuurapparaat) 014 Storing sporadisch

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Om het apparaat te controleren en te repareren hebben we de complete ABS-pomp nodig inclusief het hydraulische kleppenblok.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.