Reparatie van de ABS-pomp

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-reparatie

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de reparatie van uw ABS-pomp? Dan is ABS-Stuurapparaten in Beverwijk dé specialist voor u. Onze monteurs hebben uitvoerige ervaring met reparatiewerkzaamheden van diverse auto-elektronica. Zo kunt u na een bezoek bij ons weer veilig de weg op.

Voordelige reparatie van de ABS-pomp van uw auto

Wanneer u een defecte ABS-pomp hebt, is reparatie noodzakelijk. De ABS-pomp heeft namelijk invloed op uw remkracht. Geen remdruk bij de Opel Corsa is bijvoorbeeld een veelvoorkomend probleem wat veroorzaakt kan worden door de ABS-pomp. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de reparatie van ABS-pompen. Dit realiseren onze monteurs door een volledige revisie van de ABS-eenheid. Indien reparatie van de ABS-pomp niet mogelijk is, dan kunnen onze monteurs soms een vervangende pomp aanbieden. Naast de reparatie van de ABS-pomp van uw auto kunt u bij ons ook terecht voor uw motoren. Daarnaast kunt u bij ons ook de problemen met de kilometerteller laten verhelpen.

Heeft u een reparatie nodig?

Maak nu een afspraak voor uw revisie

Wilt u bij ons een afspraak voor de reparatie van de ABS-pomp van uw auto in plannen? Neem dan contact met ons op. Heeft u aanvullende vragen, of wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel ons dan via +31 687 120 809, of stuur ons een e-mail op info@abstuurapparaten.nl. Onze monteurs helpen u graag verder.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?