Reparatie van de ABS-pomp

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-reconstructie

Bent u op zoek naar een garage voor de reparatie van uw ABS-pomp? Dan is ABS-Stuurapparaten in Beverwijk dé garage voor u. Onze monteurs hebben uitvoerige ervaring met reparatie- en vervangingswerkzaamheden. Zo kunt u na een bezoek bij ons weer veilig de weg op.

Voordelige reparatie van de ABS-pomp van uw auto

Wanneer u een defecte ABS-pomp hebt, is reparatie noodzakelijk. De ABS-pomp heeft namelijk invloed op uw remkracht. Geen remdruk bij de Opel Corsa is bijvoorbeeld een veelvoorkomend probleem wat veroorzaakt kan worden door de pomp. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de reparatie van ABS-pompen. Dit realiseren onze monteurs door een volledige reconstructie van de ABS-eenheid. Indien reparatie van de ABS-pomp niet mogelijk is, dan kunnen onze monteurs de pomp ook vervangen. Naast de reparatie van de ABS-pomp van uw auto kunt u bij ons ook terecht voor uw motoren. Daarnaast kunt u bij ons ook de problemen met de kilometerteller laten verhelpen.

Heeft u een reparatie nodig?

Easytronic Opel

Maak nu een afspraak voor uw revisie

Wilt u bij ons een afspraak voor de reparatie van de ABS-pomp van uw auto in plannen? Neem dan contact met ons op. Heeft u aanvullende vragen, of wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel ons dan via +31 687 120 809, of stuur ons een e-mail op info@abstuurapparaten.nl. Onze monteurs helpen u graag verder.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?