MERCEDES GEAR SELECTOR

Reparatie selectiehendel Mercedes A-klasse

Bj. 2006-2012

Reparatie selectiehendel Mercedes A-klasse 2006-2012

Ook een Gear selector (Versnellingspook) Mercedes kan met problemen en storingen te maken krijgen. Misschien bent u het probleem tegengekomen dat u de auto meerdere keren moet opstarten om te kunnen schakelen? Dit kan de oorzaak zijn van een beschadigde versnellingspook in de Mercedes A-Klasse. Hierdoor vaak opgeslagen foutcodes zoals: P240C -The CAN signal for the selector lever position from control unit N15/5.

REPARATIE:
PRIJS : €199 incl. BTW
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1 tot 3 werkdagen

Wilt u de GRM-module (versnellingspook) van uw Mercedes A-klasse laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Staat er op deze site geen informatie over het specifieke defect van uw auto-elektronica, neem dan contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Fouten:

  • P240C Ongeldige positie versnellingspook
  • P240C The CAN signal for the selector lever position from component N15/5 (electronic selector lever module control module) is implausible
  • P1856 Selector lever position detection

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Stuur de Automatic Gear Selector GRM op voor reparatie.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.