Transmissie van Mercedes heeft storing

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-reconstructie

Heeft de transmissie van uw Mercedes een storing? ABS-Stuurapparaten in Beverwijk heeft gegarandeerd de oplossing voor uw probleem. Onze monteurs zijn bekend met de verschillende soorten storingen die effect kunnen hebben op uw transmissie. Zo zal bij ons gegarandeerd het probleem verholpen worden.

Heeft de transmissie van uw Mercedes mogelijk storing?

Een storing in de automatische transmissie van een Mercedes is een probleem dat regelmatig voorkomt, met name in de Mercedes A-klasse. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het is mogelijk dat uw olie te oud is, dit kan tot gevolg hebben dat niet alle onderdelen voldoende gesmeerd worden. Dit kan haperingen of storingen in de automatische transmissie van uw Mercedes veroorzaken. Daarnaast kan er ook een lek zitten in de koppeling waardoor er juist te weinig vloeistof in de koppeling zit, met hetzelfde effect tot gevolg. Echter is het ook mogelijk dat bijvoorbeeld een snelheids- of toerentalsensor stuk is, waardoor er onjuiste informatie naar de versnellingsbak verstuurd wordt. Onze monteurs zullen uitgebreid de mogelijke oorzaken bekijken, zodat uw auto weer fijn en soepel schakelt. Bekijk ook onze diensten voor de TCU-reparatie van Mercedes. Daarnaast kunt u door ons ook uw ABS-pomp laten repareren.

Heeft u een reparatie nodig?

Easytronic Opel

Maak een afspraak en zorg dat uw auto weer fijn schakelt

Schakelt uw auto niet op de juiste momenten? Of voelt het schakelen heel traag? Dan is er mogelijk een storing in de transmissie van uw auto van Mercedes. Maak nu een afspraak. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem telefonisch contact met ons op via +31 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@absstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?