Transmissie van Mercedes heeft storing

✓ 2 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ Snelle reparatie

Heeft de transmissie van uw Mercedes een storing? ABS-Stuurapparaten in Beverwijk heeft gegarandeerd de oplossing voor uw probleem. Onze monteurs zijn bekend met de verschillende soorten storingen die effect kunnen hebben op de transmissie. Wij verhelpen de problemen aan uw auto, zodat u weer snel terug de weg op kunt.

Heeft de transmissie van uw Mercedes een storing?

Een storing in de automatische transmissie van een Mercedes is een probleem dat regelmatig voorkomt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Stelt de garage vast dat de transmissie van uw wagen een storing heeft? Dan kunnen onze monteurs deze voordelig repareren. Zo kunt u voordelig weer de weg op, zonder dat u nieuwe onderdelen hoeft te kopen. Bekijk ook onze diensten voor de TCU-reparatie van Mercedes. Daarnaast bent u bij ons in goede handen voor het repareren van uw ABS-pomp.

Heeft u een reparatie nodig?

Maak een afspraak en zorg dat uw auto weer fijn schakelt

Schakelt uw auto niet op de juiste momenten of voelt het schakelen heel traag? Wellicht heeft u een storing in de transmissie van uw Mercedes. Maak nu een afspraak met onze ervaren monteurs. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem telefonisch contact met ons op via +31 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@absstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?