lancia

ABS-Stuurapparaten repareert Kia ABS-pompen. Wij repareren meestal uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID LANCIA

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Lancia beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Lancia te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.
Het meest voorkomende probleem bij ABS Lancia is een defecte ABS-pompmotor. Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw Lancia laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langs komen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan