ONZE NIEUWE LOCATIE

Wij zijn verhuisd!

 

We hebben geweldig nieuws te delen! Na maanden van planning en hard werken zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Timmerwerf 57A in Heemskerk. Het voelt als een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn enthousiast om de volgende stappen te zetten met ons hele team vanuit de nieuwe locatie.

Het werkplaats op Timmerwerf biedt ons een inspirerende omgeving om ons werk voort te zetten en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Het is een werkplaats met fantastische voorzieningen die perfect passen bij onze groeiende organisatie. De verhuizing naar deze locatie was een strategische beslissing om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en een comfortabele en productieve omgeving te bieden aan ons team.

Ons team heeft met veel toewijding gewerkt om deze overgang mogelijk te maken. Van het plannen en inrichten van de nieuwe ruimte tot het verhuizen van alle benodigde apparatuur, het was een hele klus. We willen dan ook graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit proces en die ons heeft gesteund tijdens deze spannende verandering.

Bedankt dat jullie ons zijn blijven steunen tijdens deze spannende overgang. Samen maken we van de TIMMERWERF 57A een plek waar geweldige dingen gebeuren!

Wij staan weer voor je klaar!

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha