DUCATI ABS

Reparatie ABS pomp Ducati Hypermotard

Bj.                 .

Reparatie ABS pomp Ducati Hypermotard

Misschien bent u dit tegengekomen: als u een ABS op uw Ducati heeft, kunnen er problemen zijn met het ontluchten van het systeem? Ondanks vele pogingen mislukt het omdat de poorten in de ABS-pomp gesloten zijn.
Om de ABS-pomp te repareren heeft u gespecialiseerde apparatuur nodig. De computer moet bepaalde poorten op de ABS-pomp openen om ze te kunnen ontluchten.

ABS-Stuurapparaten reviseert al jaren diverse soorten ABS pompen. We zorgen altijd voor dat de defecte ABS-pomp zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Ons team van ervaren specialisten beschikt over de modernste apparatuur, waarmee alle werkzaamheden met uiterste precisie en nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Op een gereviseerde ABS-pomp Ducati krijgt u van ons 2 jaar garantie.

REPARATIE:
PRIJS : € 249 incl. BTW
2 jaar Garantie
De hersteltijd 1-3 werkdagen

Wilt u de ABS-pomp van uw Ducati Hypermotard laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan

Staat er op deze site geen informatie over het specifieke defect van uw auto-elektronica, neem dan contact met ons op per telefoon of via het contactformulier. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

Fouten:

  • Geen remdruk op het voorwiel
  • Geen remdruk op het achterwiel
  • Remcircuit geblokkeerd

1. Zorg voor een goede verpakking van het apparaat.
2. Print het reparatieformulier en vul alle gegevens duidelijk in.
3. Stuur of breng het onderdeel samen met het ingevulde reparatieformulier naar ons.
4. Stuur, indien mogelijk, het ECU-foutprotocol (foutnummer) mee.

Om het apparaat te controleren en te repareren is de hele complete ABS pomp nodig met het hydraulische kleppenblok.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren, autogarages en autobedrijven.

Kwaliteit

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Ervaring en een fantastische garantie

Ervaring is onze grootste troef. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Professionaliteit

Professionaliteit en het hoogste serviceniveau – dit zijn de regels die we altijd onthouden in samenwerking met de klant.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op!
Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Turkije, Italië, Spanje en Polen.