Geen remdruk bij Opel Corsa

✓ 2 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Heeft u geen remdruk op uw Opel Corsa? Dit is een veelvoorkomend probleem wat mogelijk veroorzaakt wordt door een defect in de ABS-pomp. ABS-Stuurapparaten in Beverwijk is gespecialiseerd in de revisiewerkzaamheden voor diverse onderdelen van uw Opel Corsa. Zo zorgen onze monteurs dat u weer veilig de weg op kunt.

Gevaren: geen remdruk bij een Opel Corsa

Wanneer uw Opel Corsa geen remdruk heeft, dan komt dit vaak doordat er geen remvloeistof in de pomp zit. Dit heeft als gevolg dat u niet meer kunt remmen, of dat u verminderde remkracht heeft aan een of beide zijden van uw auto. Dit is uiteraard niet wenselijk, wanneer u veilig de weg op wilt. De oplossing hiervoor is vervanging of reparatie van de ABS-pomp. Ons bedrijf kan uw auto veelal voordelig repareren of voorzien van een gereviseerde pomp. Dit is goedkoper dan een nieuwe pomp, maar net zo effectief! Zo geniet u van een slimme revisie die ook nog eens vriendelijk is voor de portemonnee. Uiteraard kunnen onze monteurs ook uw ABS-pomp reviseren met vervangende onderdelen wanneer reparatie niet mogelijk is.

Heeft u een nieuwe ABS pomp nodig?

Plan nu uw ABS-revisie in

Ervaart u problemen met de remdruk van uw Opel Corsa? Plan dan nu uw reparatiewerkzaamheden bij ABS-Stuurapparaten. Onze monteurs verhelpen uw probleem in een kort tijdsbestek. Heeft u aanvullende vragen of wilt meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via +31 687 120 809 of stuur een e-mail naar info@absstuurapparaten.nl.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?