ABS-pomp revisie kosten

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Wanneer de ABS-pomp van uw auto een revisie nodig heeft, dan wilt u natuurlijk weten wat dit gaat kosten. Ons bedrijf repareert de ABS-pomp die kapot is gemakkelijk voor u, zonder hoge kosten. Onze monteurs zorgen dat u weer veilig de weg op kan, zonder dat u zich zorgen maakt over de werking van uw ABS systeem.

ABS-pomp revisie: vervangen tegen lage kosten

Laat de ABS-pomp die kapot is, repareren met een revisie tegen lage kosten. Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring met auto’s en motoren van diverse merken. Zo repareren zij ieder merk ABS-pomp voor u tegen een eerlijke prijs zonder onverwachte kosten. Als de ABS-pomp van uw auto of motor kapot is, dan kunt u dit op verschillende manieren merken. Bij een Opel Corsa is bijvoorbeeld verminderde of geen remdruk een typisch voorbeeld van een defecte pomp. Een ander mogelijk teken dat uw ABS-pomp vervangen moet worden, is wanneer uw auto tijdens het remmen naar één kant trekt. Ons auto-elektronicabedrijf is een echte specialist op het gebied van reparatiewerkzaamheden. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden tot een revisie van een Bosch ABS-pomp. Bij ons wordt uw ABS-pomp revisie altijd gecommuniceerd met transparante kosten. Dat is wel zo eerlijk en duidelijk. Ook wanneer de ABS-pomp vervangen moet worden, ontvangt u eerst een overzicht van de bijkomende kosten.

Andere diensten van onze garage in Beverwijk

Is uw ABS-pomp niet kapot, maar heeft u last van andere problemen aan uw auto of motor? Ons assortiment bestaat ook uit diverse auto-onderdelen. Daarnaast schakelt u ons in voor elektronicadiensten en andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor revisies van veelvoorkomende problemen bij bekende merken. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Is jouw ABS-pomp toe aan reparatie?

ABS-pomp kapot: maak een afspraak

Wilt u tegen lage kosten een revisie plannen voor uw ABS-pomp? Of wellicht wilt u een defecte ABS-pomp laten vervangen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 687 120 809 of vul ons contactformulier in. Uiteraard kunnen we uw aanvullende vragen ook beantwoorden. Maak nu eenvoudig uw afspraak voor het vervangen van een kapotte ABS-pomp.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog vragen?