ABS-pomp revisie kosten

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Wanneer de ABS-pomp van uw auto een revisie nodig heeft, dan wilt u natuurlijk weten wat dit gaat kosten. Ons bedrijf repareert de ABS-pomp die kapot is gemakkelijk voor u, zonder hoge kosten. Onze monteurs zorgen dat u weer veilig de weg op kan, zonder dat u zich zorgen maakt over de werking van uw ABS systeem.

ABS-pomp revisie: vervangen tegen lage kosten

Laat de ABS-pomp die kapot is, repareren met een revisie tegen lage kosten. Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring met diverse merken auto’s en motoren. Zo repareren zij ieder merk ABS-pomp voor u tegen een eerlijke prijs zonder onverwachte kosten. Als de ABS-pomp van uw auto of motor kapot is, dan kunt u dit op verschillende manieren merken. Bij een Opel Corsa is dit bijvoorbeeld verminderde of geen remdruk op een wiel is een typisch voorbeeld van een defecte pomp. Een ander mogelijk teken dat uw ABS-pomp vervangen moet worden, is wanneer uw auto tijdens het remmen naar één kant trekt. Ons auto-elektronicabedrijf is een echte specialist op het gebied van reparatiewerkzaamheden, bekijk zo bijvoorbeeld de mogelijkheden tot een revisie van een Bosch ABS-pomp. Bij ons wordt uw ABS-pomp revisie altijd gecommuniceerd met transparante kosten. Dat is wel zo eerlijk en duidelijk. Ook wanneer de ABS-pomp vervangen moet worden, ontvangt u eerst een overzicht van de bijkomende kosten.

Andere diensten van onze garage in Beverwijk

Is uw ABS-pomp niet kapot, maar heeft u last van andere problemen aan uw auto of motor? Ons assortiment bestaat ook uit diverse elektronicadiensten en andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor revisies van veelvoorkomende problemen van bekende merken. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Heeft u een reparatie nodig?

ABS-pomp kapot: maak een afspraak

Wilt u een revisie plannen voor uw ABS-pomp tegen lage kosten? Of wellicht wilt u een defecte ABS-pomp laten vervangen? Neem dan contact op met ABS-stuurapparaten in Beverwijk. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 687 120 809 of per e-mail via info@absstuurapparaten.nl. Uiteraard kunnen we uw aanvullende vragen ook beantwoorden. Maak nu een afspraak.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?