Storing op het instrumentenpaneel van uw Ford Focus

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Geeft het instrumentenpaneel van uw Ford Focus een foutmelding aan? Dan is het heel goed mogelijk is dat er een storing is tussen de canbus-modules in het instrumentenpaneel van uw Ford. Breng uw instrumentenpaneel naar de experts van ABS-Stuurapparaten in Beverwijk om deze foutmelding in uw voertuig te verhelpen.

Wij verhelpen de canbus-storing in het instrumentenpaneel van uw Ford Focus

De Ford Focus staat bekend om soldeerverbindingen van matige kwaliteit in de tellers. De reden hiervoor is dat er in de soldeerverbindingen is gekozen voor minder lood dan gebruikelijk is voor soldeertin vanwege het milieu. Het nadeel hiervan is dat het soldeertin minder stevig is dan tin uit andere of oudere modellen. Met name trillingen in uw auto leiden tot haarscheurtjes in de tinnen verbindingen van het instrumentenpaneel van de Ford Focus, met een canbus-storing tot gevolg. Wij zijn uw auto-elektronica specialist en helpen u graag met het verhelpen van dit probleem. Onze experts zoeken de bron van de canbus-storing in het instrumentenpaneel van uw Ford Focus op en zorgen ervoor dat de verbindingen worden hersteld. Uiteraard zijn wij ook uw partner voor alle andere display-problemen van uw Ford. Niet alleen helpen wij bij een canbus-storing in uw instrumentenpaneel, maar ook wanneer de rem vastzit van uw Ford Focus helpen wij u graag. Zo kunt u weer veilig en comfortabel de weg op met uw wagen.

Heeft u een reparatie nodig?

Neem contact op met onze experts

Wilt u zo snel mogelijk af van de canbus-storing op het instrumentenpaneel van uw Ford Focus? Neem dan contact op met onze experts. Wij lossen graag de problemen aan uw voertuig op. Stel uw vragen of plan een afspraak bij ABS-Stuurapparaten in Beverwijk in. Bel hiervoor naar +31 687 120 809, of stuur een e-mail naar info@abstuurapparaten.nl. Onze monteurs kijken ernaar uit om u te helpen met uw autoproblemen.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?