Problemen aan de display van uw Ford Focus

✓ Tot 5 jaar garantie

✓ Vaste, eerlijke prijzen

✓ ABS-revisie

Heeft u problemen met de display van uw Ford Focus? De experts van ABS-Stuurapparaten uit Beverwijk lossen deze voor u op! Wij weten dat er niets zo vervelend is als lampjes die branden met verkeerde signalen of meters die geen goede weergave geven van de situatie in uw auto, zoals bij benzine of olie.

Wij repareren de display van uw Ford Focus

Onze monteurs zijn bekend met problemen aan de display van een Ford Focus. Het instrumentenpaneel geeft bijvoorbeeld al snel een canbus-storing aan door de matige kwaliteit van het soldeertin. Uiteraard kan het display van uw Ford Focus ook een fout aangegeven die er wel degelijk is, zoals bij remproblemen. Wanneer de rem van uw Ford blokkeert, helpen onze monteurs u uiteraard ook graag hierbij. Zo rijdt u weer prettig en zonder zorgen.

Heeft u een reparatie nodig?

Laat uw displayproblemen oplossen

Breng uw auto naar onze garage om de displayproblemen van uw wagen op te lossen. Bij ABS-Stuurapparaten in Beverwijk bent u in goede handen. Om in contact te komen met onze ervaren monteurs, belt u naar +31 687 120 809 of stuurt u een e-mail naar info@abstuurapparaten.nl. Ook voor hulp of reparaties aan voertuigen van andere merken, zoals Opel, Mercedes of Audi, bezoekt u onze garage.

Vul het contact formulier hier in


    Voer volgende code in captcha

    Heeft u nog meer vragen?