Reparatie Mercedes | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Mercedes. We repareren Mercedes ABS-pompen en Mercedes Transmission Control Module. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

ABS pomp Mercedes

Reparatie ABS pomp MERCEDES

Heeft u een Mercedes en kwam u met het probleem met een defecte pompmotor foutcode: C140143C0; retourpomp of 5001/5944; Interne fout controller ESP? Neem dan contact op met onze specialisten.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Mercedes beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.

Wilt u de ABS-pomp van uw Mercedes laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Ga naar ABS pomp reparatie Mercedes

TCU Mercedes

Reparatie TRANSMISSION CONTROL MODULE- TCU MERCEDES

Revisie en reparatie van de automatische transmissiecontrole is – ondanks de enorme technologische vooruitgang – een relatief goedkoop alternatief vergeleken met het aanschaffen van een nieuw exemplaar.

Als u denkt dat u een nieuwe automatische transmissie nodig heeft voor uw Mercedes, neem dan eerst eens contact op met ABS-Stuurapparaten. Wanneer u toe kunt met een revisie of reparatie, bent u aanzienlijk voordeliger uit!

Onze professionals lossen alle problemen met versnellingsbakken op, zelfs problemen die bij andere werkplaatsen niet gerepareerd kunnen worden. ABS-Stuurapparaten is continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en geven we bovendien 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Ga naar TCU reparatie Mercedes

Selectiehendel Mercedes

Reparatie GEAR SELECTOR MERCEDES

We kunnen uw eigen GRM-module (versnellingspook) repareren en een 2 jaar garantie geven. Alle onderdelen en processen die worden gebruikt om uw versnellingspook module te repareren zullen van een hogere specificatie zijn dan die van het originele ontwerp, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw eenheid zal niet opnieuw falen zodra het opnieuw is opgebouwd.

Ga naar selectiehendel reparatie Mercedes

Reparatie Mercedes | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact