4,9/5 uit Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

ABS Stuurapparaten is een jong en dynamisch bedrijf dat een snelle groei doormaakt.

We zijn gespecialiseerd in het professioneel repareren en reviseren van ABS, ESP, DSC, ASR systemen en van de elektronica van automatische versnellingsbakken zoals Multitronic Audi, Mercedes 7G-Tronic, Durashift, Easytronic, I-Shift en andere.

Wij werken voor particulieren en garagebedrijven

Ons gekwalificeerde personeel is bekend met vrijwel alle soorten ABS-pompen in vrijwel alle mogelijke voertuigen. Dankzij deze kennis kunnen wij fabrikant- en merkonafhankelijke diensten aanbieden aan particulieren en garagebedrijven.

Door onze uitgebreide ervaring met de verschillende systemen kunnen we naast standaard reparatiediensten ook meer complexe revisies voor u uitvoeren. Komen andere monteurs er niet uit, dan zijn wij vaak in staat om het probleem wel op te lossen.

Met onze moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat elke regeneratie nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Uitstekende voorwaarden en een fantastische garantie

We zijn continu in ontwikkeling en onze vakmensen zijn altijd op de hoogte van de meest recente innovaties. Door prioriteit te geven aan kennis en kunde en door systematisch te investeren in professionele diagnostische en gespecialiseerde apparatuur, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij verlenen al onze klanten een professionele en eerlijke service. Een effectieve regeneratie is veel voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe pomp. Zo kunt u dankzij ABS Stuurapparaten een heleboel besparen.

Kies voor een professionele partner met jarenlange ervaring

Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langs brengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vooral contact met ons op! Dat kan per e-mail en telefonisch. We werken voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste klanten zitten in Nederland, Duitsland, België en Polen.

Wat onze klanten zeggen...

Lees de meest recente reviews van klanten die u voorgingen.

Reparatieformulier

Wilt u een defect product ter reparatie aanbieden?

  • Verpak het apparaat en stuur het per post naar ABS-Stuurapparaten
  • Stuur het ingevulde REPARATIEFORMULIER mee
Reparatieformulier