Reparatie Jaguar | ABS Stuurapparaten

De meest voorkomende problemen bij ABS Jaguar: foutcode: C1095  (defecte ABS-pompmotor). Ook zijn er regelmatig problemen met het blokkeren van de wielen, die worden veroorzaakt door een gebrek aan oliedruk op het wiel. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Reparatie ABS pomp JAGUAR


De meest voorkomende problemen bij ABS Jaguar: foutcode voor een of meer wielsensoren of een foutcode: C1095  (defecte ABS-pompmotor).Ook zijn er regelmatig problemen met het blokkeren van de wielen, die worden veroorzaakt door een gebrek aan oliedruk op het wiel.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Jaguar beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Jaguar te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.

Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw Jaguar laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande blokken komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

 • Reparatie ABS pomp Jaguar XJ

  Bouwjaar 1999-2001

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS pomp Jaguar XK

  Bouwjaar 2000-2003

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS pomp Jaguar S-Type

  Bouwjaar 2002-2005

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS pomp Jaguar E-Pace

  Bouwjaar 2017-2021

  Naar Reparatie →

Reparatie Jaguar | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact