Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van vrijwel alle typen ABS-pompen die in Audi zijn geïnstalleerd. Ook repareren wij de elektronica van versnellingsbakken, waaronder: Multitronic, S-tronic, Megatronic-DGS (o.a. DQ381, DQ500, DQ200).

Reparatie Audi | ABS Stuurapparaten

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van vrijwel alle typen ABS-pompen die in Audi zijn geïnstalleerd. Ook repareren wij de elektronica van versnellingsbakken, waaronder: Multitronic, S-tronic, DSG DQ200 en DSG 7-traps DQ381 en DQ500.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

ABS unit Audi

Reparatie ABS unit AUDI

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Audi beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.

Ga naar Audi ABS-pomp reparatie

Transmissie control module - TCU Audi

Reparatie TRANSMISSION CONTROL MODULE AUDI

Audi-modellen die geproduceerd zijn tussen 2000 en 2015 hebben vaak problemen met de automatische transmissie. De Multitronic-versnellingsbak die in deze modellen zit, is namelijk zeer gevoelig voor storingen.
Heeft u een Audi TEMIC HYTRONIC V30 / VL300 of Multitronic VL380 VL381 transmissieregelaar en werkt deze transmissieregelaar niet naar behoren? Of heeft u misschien een probleem met de DSG versnellingsbak (DQ200, DQ381, DQ500) of met uw S-tronic? Neem dan contact met ons op. We bespreken de details van de reparatie en u ontvangt een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u de TCU demonteren en naar ons opsturen of bij ons langsbrengen. We sturen uw gerepareerde TCU binnen 48 uur na ontvangst retour.

Ga naar Audi TCU reparatie

Wacht niet langer en stuur het onderdeel vandaag nog ter reparatie

Op zoek naar een revisie specialist?

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.