Reparatie Seat | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Seat. We repareren Seat ABS-pompen en Seat versnellingsbaken. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug binnen 48 uur nadat we het apparaat hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

ABS pomp

Reparatie ABS pomp SEAT

Heeft u een Seat en kampt u met het probleem met een defecte pompmotor (foutcode: 01276, 04FC), problemen met een defecte remdruksensor (foutcode: 01435 – G201, 059B) of een andere foutcodes oa.: 046A, 01130) of kunt u niet communiceren met ABS-unit? Neem dan contact op met onze specialisten.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan ABS-pompen uit te voeren. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Seat te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.

Wilt u de ABS-pomp van uw Seat laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Ga naar ABS pomp reparatie Seat

Transmissie control module - TCU Audi

Reparatie TRANSMISSIE SEAT

Wij repareren automatische transmissies en DSG versnellingsbakken, waaronder DQ200, DQ250 en DQ381.

Ga naar TCU reparatie Seat

Reparatie Seat | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact