Reparatie Smart | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert Smart ABS-pompen. Wij repareren meestal uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Reparatie ABS pomp SMART

De meest voorkomende problemen bij ABS Smart: geen oliedruk naar een of meerdere wielen, lucht in remsysteem. Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Smart beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Smart te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.
Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw Smart laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande blokken komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

Reparatie Reparatie Smart | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact