Reparatie Opel | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Opel. We repareren Opel ABS-pompen en Opel Versnellingsbak Transmission Control Module Easytronic. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

ABS pomp

Reparatie ABS pomp OPEL

De meest voorkomende problemen bij ABS Opel: geen oliedruk naar een of meerdere wielen, lekkage, lucht in het remsysteem of een defecte ABS-pompmotor. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Opel beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Opel te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.

Wilt u de ABS-pomp van uw Opel laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Ga naar ABS pomp reparatie Opel

Easytronic Opel

Reparatie TRANSMISSIE EASYTRONIC OPEL

De Easytronic Opel bestaat uit 2 onderdelen: de TCU/koppelingsactuator en de schakelmotoren. De Easytronic transmissie kent verschillende problemen. De meest voorkomende zijn: koppelingsactuator defect (foutcode P1607 / P1700 / P1609 / P1735) en/of schakelmotor defect (foutcode P1725 / P1726 / P1728 / P1730).

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan uiteenlopende versnellingsbakken uit te voeren. De specialisten van ABS-Stuurapparaten repareren de meest voorkomende schades in een handomdraai.

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw versnellingsbak door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ga naar Easytronic reparatie Opel

Reparatie Opel | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact