Reparatie Peugeot | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert Peugeot ABS-pompen. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID PEUGEOT

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Peugeot beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.
Heeft u een Peugeot en kwam u met het probleem dan de ABS pomp niet volledig functioneren? Gaat het misschien om een defecte druksensor (foutcodes: C1301, C1302) of een defecte ABS-pompmotor (foutcodes: C1380, C2116)? Neem dan contact op met onze specialisten. We zorgen ervoor dat uw beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd. Ons team van ervaren specialisten beschikt over state-of-the-art apparatuur waarmee alle werkzaamheden met uiterste precisie en nauwkeurigheid worden uitgevoerd.

Wilt u de ABS-pomp van uw Peugeot laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande blokken komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

 • Reparatie ABS Pomp Peugeot 1007

  Bouwjaar 2004-2009

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Peugeot 207

  Bouwjaar 2004-2009

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Peugeot 207 CC

  Bouwjaar 2004-2009

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Peugeot 4007

  Bouwjaar 2004-2008

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Peugeot 4007

  Bouwjaar 2008-2013

  Naar Reparatie →

Reparatie Peugeot | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact