Reperatie Skoda | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Skoda. We repareren Skoda ABS-pompen en Skoda Transmission Control Module TEMIC.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Reparatie ABS pomp SKODA

De meest voorkomende problemen bij ABS Skoda: een defecte ABS-pompmotor (foutcode: 01276, 04FC) een kapotte regelaar (foutcodes: 01130, 16352) of een defecte remdruksensor (foutcode: 01435 – G201, 059B) of geen oliedruk naar een of meerdere wielen. Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Skoda beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.

Wilt u de ABS-pomp van uw Skoda laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande blokken komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

 • Reparatie ABS Pomp Skoda Octavia

  Bouwjaar 1996-2004

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Skoda Octavia

  Bouwjaar 2004-2007

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Skoda Octavia

  Bouwjaar 2008-2010

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Skoda Superb

  Bouwjaar 2001-2003

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Skoda Superb

  Bouwjaar 2004-2010

  Naar Reparatie →

Reperatie Skoda | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact