ABS-pomp revisie tegen lage kosten

4,9/5 Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Laat de ABS-pomp die kapot is repareren tegen lage kosten. Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring met auto’s en motoren van diverse merken. Zo repareren zij ieder merk ABS-pomp voor u tegen een eerlijke prijs zonder onverwachte kosten.

Als de ABS-pomp van uw auto of motor kapot is, dan kunt u dit op verschillende manieren merken. Als u vermoedt dat het probleem bij de ABS-pomp ligt, adviseren wij altijd eerst de foutcodes uit de diagnose uit te lezen. Veel problemen doen zich voor wanneer het ABS-lampje op het dashboard van de auto gaat branden en de foutcode aangeeft dat de ABS-pomp defect is.


U kunt een lijst met typische fouten bekijken door erop te klikken.


Soms zijn er echter problemen met de ABS-pomp en gaat het ABS-lampje niet branden en is er geen foutcode. Hoe weten we dat het probleem in de ABS-pomp zit? Bij een Opel Corsa is bijvoorbeeld verminderde of geen remdruk een typisch voorbeeld van een defecte pomp. Een ander mogelijk teken dat uw ABS-pomp gerepareerd moet worden, is wanneer uw auto tijdens het remmen naar één kant trekt. Geblokkeerde wielen als je niet remt, dit zie je heel vaak bij Ford.

Ons auto-elektronicabedrijf is een echte specialist op het gebied van ABS reparatiewerkzaamheden. 

Bij ons wordt uw ABS-pomp revisie altijd gecommuniceerd met transparante kosten. Dat is wel zo eerlijk en duidelijk. Ook wanneer de ABS-pomp vervangen moet worden, ontvangt u eerst een overzicht van de bijkomende kosten.

Andere diensten van onze werkplaats in Beverwijk

Is uw ABS-pomp niet kapot, maar heeft u last van andere problemen aan uw auto of motor? Ons assortiment  bestaat ook uit diverse reparaties. Zo kunt u bij ons terecht voor revisies van veelvoorkomende problemen bij bekende merken. Hieronder vindt u enkele van onze reparaties.:

ABS-pomp revisie tegen lage kosten

  • Voor vragen staan wij u graag te woord

    Dit doet u door te bellen naar +31 687 120 809 of door een WhatsApp bericht sturen naar +31 687 120 809 of een e-mail te sturen naar info@abstuurapparaten.nl.

Reparatieformulier

Wilt u een defect product ter reparatie aanbieden?

  • Verpak het apparaat en stuur het per post naar ABS-Stuurapparaten
  • Stuur het ingevulde REPARATIEFORMULIER mee
Reparatieformulier

Wat onze klanten zeggen...

Lees de meest recente reviews van klanten die u voorgingen.