Reparatie Ford | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Ford. We repareren Ford ABS-pompen en Ford Versnellingsbak Transmissie Durashift en Ford Display. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

ABS pomp Ford

Reparatie ABS pomp Ford

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen.
De meest voorkomende problemen bij ABS Ford: een defecte ABS-pompmotor (foutcode C0020) of een defecte remdruksensor (foutcode C1288) of geen oliedruk naar een of meerdere wielen. Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module.

Is de ABS-pomp in uw Ford beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.

Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Wilt u de ABS-pomp van uw Ford laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Ga naar Ford ABS-pomp reparatie

Durashift Ford

Reparatie Transmissie Durashift Ford

De Durashift Ford bestaat uit 2 onderdelen: de TCU/koppelingsactuator en de schakelmotoren. De Durashift transmissie kent verschillende problemen. De meest voorkomende zijn: koppelingsactuator defect (foutcode P0810 – Koppelingsactuator functionering storing) en/of schakelmotor defect (foutcode P0919 – Gear Shift Position Control Error).

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan uiteenlopende versnellingsbakken uit te voeren. De specialisten van ABS-Stuurapparaten repareren de meest voorkomende schades in een handomdraai.

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw versnellingsbak door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u de Durashift van uw Ford laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Ga naar Ford Durashift reparatie

Dashboard Ford

Reparatie Dashboard Ford

Wij repareren ook instrumentenpanelen van Ford Focus Kuga, C-Max en Galaxy. Klachten kunnen zijn: Auto start niet meer, Startonderbreker problemen, Onder het rijden valt het vermogen weg, CAN-BUS storingen. Foutcodes: U0001, U0140, U1900, U2510, CAN-Bus storinge. Tellers vallen ook soms uit.

Ga naar Ford Dashboard reparatie

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.