Reparatie Mazda | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert elektronische componenten van Mazda. We repareren Mazda ABS-pompen en Mazda Versnellingsbak Transmissie Durashift. Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Reparatie ABS pomp MAZDA

De meest voorkomende problemen bij ABS Mazda: geen oliedruk naar een of meerdere wielen of een defecte ABS-pompmotor (fout: C0020) of een defecte remdruksensor (foutcode C1288, C0044). Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Mazda beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Mazda te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.

Wilt u de ABS-pomp van uw Mazda laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Ga naar reparatie ABS pomp Mazda

Reparatie TRANSMISSIE DURASHIFT MAZDA

De Durashift Mazda bestaat uit 2 onderdelen: de TCU/koppelingsactuator en de schakelmotoren. De Durashift transmissie kent verschillende problemen. De meest voorkomende zijn: koppelingsactuator defect (foutcode P0810 – Koppelingsactuator functionering storing) en/of schakelmotor defect (foutcode P0919 – Gear Shift Position Control Error).

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan uiteenlopende versnellingsbakken uit te voeren.
Heeft uw versnellingsbak er al de nodige kilometers opzitten? Een revisie van uw semi-automaat zorgt ervoor dat alles weer tiptop in orde is.

Het laten reviseren van uw semi-automaat is in de meeste gevallen veel voordeliger dan een complete vervanging. Onze professionals repareren het door u opgestuurde of langsgebrachte onderdeel en omdat u hetzelfde onderdeel gerepareerd retour krijgt, voorkomt u onnodig coderen van uw voertuig.

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw versnellingsbak door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ga naar reparatie Durashift Mazda

Reparatie Mazda | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact