ABS-Stuurapparaten repareert Renault ABS-pompen en instrumentenpanelen . Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Reparatie ABS pomp RENAULT

Heeft u een Renault en kwam u met het probleem met een defecte ABS -pompmotor (foutcode o.a.: C0020, DF010) of een defecte remdruksensor (foutcode: DF088)? Neem dan contact op met onze specialisten. We zorgen ervoor dat uw beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Renault beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.

Wilt u de ABS-pomp van uw Renault laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande blokken komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

 • Renault ABS Pomp Espace

  Bouwjaar 2003-2010

  Naar Reparatie →
 • Renault ABS Pomp Laguna 2

  Bouwjaar 2004-2010

  Naar Reparatie →
 • Renault ABS Pomp Laguna 3

  Bouwjaar 2009-2013

  Naar Reparatie →
 • Renault ABS Pomp Megane 3

  Bouwjaar 2008-2013

  Naar Reparatie →
 • Renault ABS Pomp Scenic

  Bouwjaar 2009-2016

  Naar Reparatie →
 • Renault ABS Pomp Trafic

  Bouwjaar 2006-2014

  Naar Reparatie →

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact