Reparatie ABS pomp MAZDA

De meest voorkomende problemen bij ABS Mazda: geen oliedruk naar een of meerdere wielen of een defecte ABS-pompmotor (fout: C0020) of een defecte remdruksensor (foutcode C1288, C0044). ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met ABS-pompen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Reparatie ABS pomp MAZDA

De meest voorkomende problemen bij ABS Mazda: geen oliedruk naar een of meerdere wielen of een defecte ABS-pompmotor (fout: C0020) of een defecte remdruksensor (foutcode C1288, C0044). Er kan nog zijn dat er geen communicatie is met ABS-module. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Mazda beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp Mazda te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.

Wilt u de ABS-pomp van uw Mazda laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande blokken komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

 • Reparatie ABS Pomp Mazda 2

  Bouwjaar 2003-2010

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Mazda 3

  Bouwjaar 2004-2010

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Mazda 3

  Bouwjaar 2009-2013

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Mazda 5

  Bouwjaar 2004-2010

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Mazda 5

  Bouwjaar 2010-2015

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Mazda CX5

  Bouwjaar 2012-2017

  Naar Reparatie →

Reparatie ABS pomp MAZDA

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact