Reparatie Chevrolet | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert Chevrolet ABS-pompen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug binnen 48 uur nadat we het apparaat hebben ontvangen.

4,9/5 Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID CHEVROLET

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan ABS-pompen uit te voeren.
De meest voorkomende problemen bij ABS pompen Chevrolet? Geen oliedruk naar een of meerdere wielen en lekkage van het hydraulische blok of een defecte ABS-pompmotor. Neemt u contact op met onze professionals, dan kan u dat aardig wat geld besparen.

Tijd is alles. Daarom zorgen wij ervoor dat uw beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd. Ons team van ervaren specialisten beschikt over professionele apparatuur waarmee alle werkzaamheden met uiterste precisie en nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Wilt u de ABS-pomp van uw Chevrolet laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Via onderstaande blokken komt u in de catalogus terecht met de prijzen en mogelijkheden.

 • Reparatie ABS Pomp Chevrolet Captiva

  Bouwjaar 2006-2015

  Naar Reparatie →
 • Cadillac 5.3 ABS/TCS/MSVA Delphi Delco 12219000 25739737 70750048

  Reparatie ABS Pomp Chevrolet Corvette

  Bouwjaar 2001-2005

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Chevrolet Cruze

  Bouwjaar 2009-2016

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Chevrolet Epica

  Bouwjaar 2006-2011

  Naar Reparatie →
 • Reparatie ABS Pomp Chevrolet Matiz

  Bouwjaar 2004-2011

  Naar Reparatie →

Reparatie Chevrolet | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact