Reperatie Renault | ABS Stuurapparaten

ABS-Stuurapparaten repareert Renault ABS-pompen en instrumentenpanelen . Wij repareren uw apparaat binnen 48 uur nadat we het hebben ontvangen.

4,9/5 uit 234+ Google Reviews

Standaard 2 jaar garantie

Eenvoudig aanvraagproces

Duurzame oplossing

ABS pomp

Reparatie ABS pomp RENAULT

Heeft u een Renault en kwam u met het probleem met een defecte ABS -pompmotor (foutcode o.a.: C0020, DF010) of een defecte remdruksensor (foutcode: DF088)? Neem dan contact op met onze specialisten. We zorgen ervoor dat uw beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd.

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Is de ABS-pomp in uw Renault beschadigd, dan doet dit afbreuk aan uw rijcomfort. Wilt u besparen op de kostbare vervanging van uw ABS-pomp, stuur hem dan op naar ABS-Stuurapparaten of breng de pomp bij ons langs. Onze professionals gaan op zoek naar de oorzaak van de fout en lossen het probleem voor u op. We voeren uw ABS-reparatie uit in onze werkplaats en maken daarbij gebruik van de meest moderne apparatuur.

Wilt u de ABS-pomp van uw Renault laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

Ga naar ABS pomp Reparatie Renault

Instrumentenpaneel

Reparatie Display RENAULT

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan Renault display (desktop/ instrumentenpaneel) uit te voeren. De specialisten van ABS-Stuurapparaten repareren de meest voorkomende schades in een handomdraai.
Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem dan contact met ons op. U bespreekt de problemen en wanneer u besluit uw display door ons te laten repareren, ontvangt u een voorlopige offerte. Bij ABS-Stuurapparaten weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ga naar instrumentenpaneel reparatie Renault

Reperatie Renault | ABS Stuurapparaten

Op zoek naar een revisie specialist?

ABS Stuurapparaten is gespecialiseerd in auto-elektronica. Product niet gevonden in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Contact