bmw_mini

ABS-Stuurapparaten repareert BMW MINI ABS-pompen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit. Wanneer u ons belt en uw probleem aan ons voorlegt, bespreken we de details van de reparatie en ontvangt u een voorlopige offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan kunt u het defecte onderdeel opsturen of langsbrengen. Onze vakmensen repareren het en u krijgt uw onderdeel als nieuw terug binnen 48 uur nadat we het apparaat hebben ontvangen.

Reparatie ABS / ASR / ESP – REGELEENHEID BMW MINI

ABS-Stuurapparaten is gespecialiseerd in het repareren van ABS-pompen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uitgebreide reparaties aan ABS-pompen uit te voeren. Is het niet mogelijk om uw ABS-pomp BMW MINI te repareren, dan kunnen we u een andere of gereviseerd exemplaar aanbieden.

Heeft u een BMW MINI met ABS-systeemproblemen – en de ABS-pomp heeft een defecte ABS-pompmotor? Neem dan contact op met onze specialisten.
Tijd is alles. Daarom zorgen wij ervoor dat uw beschadigde ABS-pomp in de kortst mogelijke tijd wordt gerepareerd.

Wilt u de ABS-pomp van uw BMW MINI laten repareren, dan bent u welkom bij ABS-Stuurapparaten. Stuur dan het apparaat samen met het ingevulde Reparatieformulier aan ons op of breng het apparaat bij ons langs. U kunt natuurlijk ook langskomen voor een spoedreparatie. Klaar terwijl u wacht! Vergeet niet om van tevoren even contact met ons op te nemen.

:: Klik hier om naar de Onderdelen Catalogus te gaan